Spinder Voerhekken

Om een goede melkproductie te kunnen behalen moeten koeien voldoende ruwvoer opnemen. Hiervoor gaan ze tot wel 10 keer per dag richting het voerhek. Om het voor uw grootvee, jongvee en kalveren zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken is een goed afgesteld voerhek van groot belang. Bij Schrijver stalinrichting is een divers assortiment aan Spinder voerhekken te koop. Voor elke situatie hebben wij een passend type voerhek. Met zijn jarenlange ervaring in de sector kan Spinder gezien worden als betrouwbare partner. Spinder voerhekken staan voor kwaliteit dat wij graag bij u aanbieden!

BEKIJK HIER ONZE VOERHEKKEN

Voerhek voor jongvee en grootvee

Bij de keuze voor een voerhek is de grootte van de koe belangrijk. Tegenwoordig wordt een vreetbreedte van minimaal 65 cm gehanteerd. In sommige gevallen is dit zelfs 75 cm. De onderbuis van het voerhek dient zo’n 60 cm boven de mes- en loopruimte te hangen. De afstand tussen de bovenste en onderste buis zou rond de 90 cm moeten zijn. Is een voerhek te laag gemonteerd, of is hij te klein, dan ontstaan er beschadigingen aan de nek van uw melkvee.

Naast de afmeting van het voerhek is een goede toegankelijkheid van belang. Is er sprake van veel koeverkeer bij het voerhek dan leidt dit tot stressmomenten voor de koe. Hiervoor is het van belang om minimaal 325 cm loopruimte te hebben tussen de eerste rij ligboxen en het voerhek. Heeft u meer dan één rij ligboxen dan is een minimale afstand van 350 cm vereist. Op deze manier wordt de toegankelijkheid en voeropname gestimuleerd. Per situatie kan een ander voerhek geschikt zijn. Zo kunt u kiezen voor veiligheidsvoerhekken, zelfsluitende of diagonale voerhekken. Bekijk hieronder wat u het beste past.

Verkoop-Rogier_263x300_acf_cropped_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat u adviseren op het gebied van voerhekken

Neem contact op

Product aanbod voerhekken

Schrijver levert diverse modellen voerhekken; van zeer uitgebreid met veiligheidsfunctie tot zeer eenvoudig en praktisch. Om u een goed beeld te kunnen geven van de diverse soorten voerhekken hebben wij ze hieronder voor u samengevat.

Download productcatalogus voerhekken

Spinder Palisadeline

Het Palisadeline voerhek van Spinder is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, van kalveren van 2 weken tot aan grootvee beschikbaar. Op deze manier leren jonge kalveren op snel met voerhekken omgaan.

Bekijk product

Spinder Highline Voerhek

Het Spinder Highline voerhek heeft een gesloten profiel. Bij dit model is veel aandacht geschonken aan de veiligheid, het bedieningscomfort en het efficiënt behandelen van koppels of individuen.

Bekijk product

Spinder Limoline voerhek

Het Spinder Limoline voerhek is een robuust voerhek uitermate geschikt voor grootvee. Het voerhek heeft een gesloten met profiel met veel functies.

Bekijk product

Spinder Baseline Voerhek

Het baseline zelfsluitende voerhek is sterk door eenvoud! Het voerhek heeft een gesloten profiel en is voorzien van de basisfuncties

Bekijk product

Spinder Openline voerhek

De Openline Voerhekken zijn zoals de naam als zegt aan de bovenzijde open. Vanaf hier wordt de kop ingestoken. Deze voerhekken zijn zeer geschikt voor dieren met hoorns.

Bekijk product

Spinder Diagonaal voerhek

Het diagonale voerhek van Spinder is geschikt voor jongvee en grootvee. Robuust, functioneel met diagonaal gelaste spijlen. Ook is het voerhek geschikt voor geiten en schapen.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?