Stalgordijnen

Voor een optimale leefomgeving voor uw koeien is een goed stalklimaat van groot belang. Doordat temperatuur- en weersveranderingen plaatsvinden, past het stalklimaat zich constant aan. In een te natte of te warme stal vinden virussen en infecties hun plek.  Hierin speelt voldoende ventilatie een belangrijke rol. Daarnaast komt kijken dat een goede leefomgeving invloed heeft op de melkproductie van een koe. Een stalgordijn is de meest effectieve manier om de stroom van frisse lucht te garanderen. Hierin zijn wij partner van ATO-Agro en bieden wij diverse soorten stalgordijnen, schuifgordijnen en oprolpoorten aan.

Divers assortiment

In ons assortiment vindt u stalgordijnen in verschillende soorten en maten. Om de bediening van de stalgordijnen zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u ze zowel van boven naar beneden, als van beneden naar boven openen. Het voordeel hiervan is dat u schaduwplekken in de stal beter kunt beïnvloeden. In combinatie met nokventilatie zorgt zo’n zijwandsysteem voor een optimale luchtstroomcirculatie.

ons assortiment stalgordijnen bekijken

ATO 2000 Stalgordijn | Schrijver Stalinrichting

Welk systeem past het best mijn koeien stal? 

Heeft u een opening in de stal in die u snel wilt openen of sluiten wanneer het nodig is? Dan is een schuifgordijn een zeer goede keuze. Is de opening tot 18 meter breed en 5 meter hoog, dan is ons horizontale schuifgordijn ideaal. Door middel van aluminium profielen wordt het windbreekgaas gelijkmatig en strak verdeeld. Bij grotere openingen raden wij verticaal afgespannen schuifgordijnen aan.Het voordeel hiervan is dat hier geen spanten of staanders voor nodig zijn.

Heeft u te maken met een grote deuropening? Dan zijn oprolpoorten wellicht een betere oplossing. Bijvoorbeeld bij een voerkeuken, is een oprolpoort vaak een betere oplossing dan een vaste deur. Hierin kunt u vervolgens nog de keuze maken tussen windbreekgaas of een dicht doek.

Bedieningssysteem

De bediening van de stalgordijnen hangt van uw voorkeur af. Bent u wat conservatiever aangelegd dan kunt u gaan voor de handmatige bediening. Voor de veehouder die liever een innovatieve oplossing zoekt kan denken aan volautomatisch, of zelfs een stalgordijn uitgerust met digitaal weerstation.

Kwalitatief en robuust

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig stalgordijn? Dan bent u bij Schrijver Stalinrichting aan het juiste adres. Onze stalgordijnen zijn robuust en bestand tegen hoge windsnelheden en andere extreme weersomstandigheden. Onze missie is het creëren van een optimale leefomgeving voor zowel het dier als de veehouder. Wij zijn er van overtuigd dat een gezonde koe beter presteert en een investering in een goed stalgordijn zich terugbetaald. Wilt u graag meer informatie over stalgordijnen? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van stalgordijnen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0570-531777 of per email via info@schrijver-stal.nl

Onze producten

567A2767-1_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van stalgordijnen

Neem contact op

Windbreekgaas stal

Met het professionele windbreekgaas van ATO kunt u een windreductie realiseren van zo'n 75% tot 90% afhankelijk van uw voorkeuren. Zo beschermt u uw dieren van tocht zonder verlies van frisse lucht. Windbreekgaas filtert niet alleen de wind, maar ook de zon, waardoor de temperatuur achter het doek op warme dagen veel aangenamer is dan buiten in de brandende zon.

Bekijk product

Schuifgordijn

Voor openingen die u snel wilt openen of sluiten is een schuifgordijn een goede keuze.

Bekijk product

Oprolpoort

Een oprolpoort is er voor openingen die snel open en dicht moeten kunnen. De oprolpoort wordt geleverd met aluminium profielen, het windbreekgaas wordt op maat gemaakt.

Bekijk product

TFS/TFD stalgordijn

Het TFS/TFD stalgordijn opent zich van boven naar beneden met de speciaal ontwikkelde telescoopkoppeling.

Bekijk product

2-Buizen

Het ATO 2-buizensysteem is in de categorie "stalgordijnen" de eenvoudigste uitvoering. Het doek bevindt zich tussen de muur en een buis.

Bekijk product

ATO 2000

Het ATO 2000 stalgordijn heeft een gevel oprolluchting, ter beïnvloeding van de temperatuur en als bescherming tegen wind, slagregen en sneeuw.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?