Buisventilatie

Alles voor een optimaal klimaat

Een goede leefomgeving en een goed stalklimaat zorgen voor betere melkprestaties. Een stalklimaat met hoge concentraties ziektekiemen en ammoniak resulteert vaak in longinfecties. Daarnaast zorgt hittestress ervoor dat koeien minder voer opnemen en de melkprestaties achteruitgaan.

Bij Schrijver bieden wij  naast de bekende ventilatiesystemen ook buisventilatiesystemen aan. Een buisventilatie kan in zowel de melkveestal als in kalverboxen worden toegepast. Doordat de richting van elke opening van de luchtslang individueel in te stelling is kunt u zelf de luchtstroom bepalen. Het gatenpatroon van de buisventilatie wordt berekend aan de hand van uw situatie om een maximaal effect te kunnen bereiken. De slangen zijn te verkrijgen met enkele of dubbele opening

Verkoop-Harry-2_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Wilt u graag meer weten over buisventilatie? Onze specialisten vertellen u er graag meer over

Neem contact op

De boer aan het woord

Buisventilatie is op verschillende manieren toe te passen in de stal. Zo is er een speciaal ventilatiesysteem voor in de melkstal. Deze zorgt voor frisse lucht tijdens het melken. Het beschermt hiermee uw eigen gezondheid en zorgt voor meer frisse lucht bij het vee.

De buisventilatie van Knopf & Oswald is speciaal ontwikkeld tegen hittestress. Het systeem is beschikbaar voor enkele of dubbele rij ligboxen. De buisventilatie zorgt voor meer frisse lucht in de stal. Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen besmette lucht wordt gecirculeerd door de stal.

Herman Kleinjan deelt graag zijn ervaring met dit ventilatiesysteem.

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting