Wij zijn schrijver stalinrichting

“Elke stalinrichter kan een stal voorzien van goed materiaal. Maar dat is niet onze passie. Agrarisch ondernemen gaat volgens ons over dierenwelzijn. Niet over ijzer, staal en bevestigingsmateriaal. Wij denken echt met jou mee in de zoektocht naar een optimale leefomgeving voor jouw koeien. Of het nu gaat om een kalverbox, renovatie van een stal of inrichting van een nieuwe stal.”

Martin Westerbeek (eigenaar) 

Onze visie

Schrijver stalinrichting heeft de ambitie in Nederland een leidende stalinrichter te zijn door een compleet assortiment innovatieve stalmaterialen te bieden die aansluiten op de doelstellingen en bedrijfssituatie van de agrarische ondernemer

Onze missie

Met onze missie: ‘Een optimale leefomgeving voor de koe creëren’ maken wij duidelijk dat wij voor iedere veehouder een optimale leefomgeving voor het vee willen creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde koe in topconditie meer melk geeft. Een investering in een goede leefomgeving voor koeien is een investering die zich terugbetaalt.

Onze kernwaarden

Betrokken

De inrichting van een stal verander je niet jaarlijks. Dit vraagt om een goed doordacht plan. Onze medewerkers, of dit nu een adviseur, monteur of projectleider is, werken nauw samen met jou als opdrachtgever. Samen bouwen aan de toekomst.

Betrouwbaar

Zeggen wat je doet & doen wat je zegt is het uitgangspunt dat wij nastreven. Wij willen een betrouwbare leverancier zijn, door afspraken na te komen en eerlijk en transparant te zijn naar onze opdrachtgevers.

Innovatief

De agrarische sector is een innovatieve sector. Ook wij zitten niet stil, wij bedenken continu nieuwe oplossingen zodat jouw stal het beste is ingericht. Dit doen wij niet alleen voor jou, maar ook vooral voor jouw koeien.

Flexibel

Kom je tijdens het bouwproces erachter dat je het nét iets anders wilt? Of heb je iets in gedachten maar kan je het bij geen aanbieder vinden? Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen te vertalen naar werkelijkheid.

Kalverhuisvesting
Schrijver Stalinrichtingen
Schrijver Stalinrichting