DSC_2949_1400x750_acf_cropped
Over Schrijver

Wij zijn schrijver stalinrichting

“Elke stalinrichter kan een stal voorzien van goed materiaal. Maar dat is niet onze passie. Agrarisch ondernemen gaat volgens ons over dierenwelzijn. Niet over ijzer, staal en bevestigingsmateriaal. Wij denken echt met u mee in de zoektocht naar een optimale leefomgeving voor uw koeien. Of het nu gaat om een kalverbox, renovatie van een stal of de inrichting van een nieuwe stal.”

done by people,
inspired by cows

De mensen binnen het bedrijf maken het verschil. Dat is ook waar wij bij Schrijver Stalinrichting in geloven. Door middel van een nauwe samenwerking met onze klanten komen we tot een economische oplossing voor iedere uitdaging!

Onze missie

Onze missie is het creëren van een optimale leefomgeving voor zowel het dier als de veehouder. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde koe beter presteert. Een investering in een goede en duurzame leefomgeving voor koeien betaald zich terug.

 

.

Kernwaarden

Betrokken

De inrichting van een stal verandert u niet jaarlijks. Dit vraagt om een goed doordacht plan. Onze medewerkers, of dit nu een adviseur, monteur of projectleider is, werken nauw samen met u als opdrachtgever. Samen bouwen aan de toekomst.

Betrouwbaar

Zeggen wat je doet & doen wat je zegt is het uitgangspunt dat wij nastreven. Wij willen een betrouwbare leverancier zijn, door afspraken na te komen en eerlijk en transparant te zijn naar onze opdrachtgevers.

Innovatief

De agrarische sector is een innovatieve sector. Ook wij zitten niet stil, wij bedenken continu nieuwe oplossingen zodat uw stal optimaal is ingericht. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en doen onze eigen tests en onderzoeken.

Flexibel

Komt u er tijdens het bouwproces achter dat u het nét iets anders wilt? Of heeft u iets in gedachten maar kunt u het bij geen aanbieder vinden? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen naar werkelijkheid.

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting
Volg ons via social media
© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?