Wij zijn schrijver stalinrichting

“Gedreven door onze passie voor veehouderij, zetten we ons iedere dag opnieuw in voor de Nederlandse veehouders en hun dieren. Het optimaliseren van de leefomgeving van rund en kalf en het vergroten van het werkplezier van de veehouder is onze uitdaging.  Dat doen we door samen met onze klanten uitdagingen te signaleren en op te lossen. We hechten waarde aan direct en persoonlijk contact. Door snel te schakelen en maatwerk te leveren waar nodig vinden we voor iedere veehouder een passende oplossing om zijn of haar dieren optimaal te huisvesten.”

Martin Westerbeek (eigenaar)

Onze visie

Schrijver stalinrichting heeft de ambitie in Nederland een leidende stalinrichter te zijn door een compleet assortiment innovatieve stalmaterialen te bieden die aansluiten op de doelstellingen en bedrijfssituatie van de agrarische ondernemer

Onze missie

Met onze missie: ‘Een optimale leefomgeving voor de koe creëren’ maken wij duidelijk dat wij voor iedere veehouder een optimale leefomgeving voor het vee willen creëren. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde koe in topconditie meer melk geeft. Een investering in een goede leefomgeving voor koeien is een investering die zich terugbetaalt.

Onze kernwaarden

Betrokken

De inrichting van een stal verander je niet jaarlijks. Dit vraagt om een goed doordacht plan. Onze medewerkers, of dit nu een adviseur, monteur of projectleider is, werken nauw samen met u als opdrachtgever. Samen bouwen aan de toekomst.

Betrouwbaar

Zeggen wat je doet & doen wat je zegt is het uitgangspunt dat wij nastreven. Wij willen een betrouwbare leverancier zijn, door afspraken na te komen en eerlijk en transparant te zijn naar onze opdrachtgevers.

Innovatief

De agrarische sector is een innovatieve sector. Ook wij zitten niet stil, wij bedenken continu nieuwe oplossingen zodat jouw stal het beste is ingericht. Dit doen wij niet alleen voor u, maar ook vooral voor uw koeien.

Flexibel

Komt u tijdens het bouwproces erachter dat u het nét iets anders wilt? Of heb je iets in gedachten maar kunt u het bij geen aanbieder vinden? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen naar werkelijkheid.

Kalverhuisvesting
Schrijver Stalinrichtingen
Schrijver Stalinrichting