Koeverkeer

Veilige en handige koeverkeer-hekken

Met het groter worden van de veestapel, wordt het gemakkelijk kunnen regelen van het koeverkeer steeds belangrijker. Openen en sluiten van hekken moet handig en veilig zijn voor de boer. Spinder heeft hiervoor een eigen sluitpunt ontwikkeld met 1-vinger bediening: robuust en niet door de dieren zelf te bedienen.

Ons aanbod bestaat uit de volgende hekken:

Verkoop-Marc_263x300_acf_cropped-2

Contact met een specialist

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat u adviseren op het gebied van hekwerk

Neem contact op

Heavy Duty

Het nieuwe heavy duty optrekhek is een zeer robuust uitgevoerd optrekhek, geschikt voor doorgangen met een breedte van 270 to maar liefst 550 cm.

Bekijk product

Optrekhek light

Dit compacte optrekhek is vanwege zijn afmetingen uitermate geschikt in situaties waar onvoldoende ruimte beschikbaar is voor een draaibare scheiding.

Bekijk product

Slagbomen

Slagbomen zijn zeer geschikt voor het gemakkelijk afsluiten van oversteekplaatsen tijdens het verplaatsen van groepen dieren. De slagbomen zijn in verschillende lengtes beschikbaar

Bekijk product

Doorloophekken

Een doorloophek biedt een uitkomst voor een gemakkelijke afsluiting van bijvoorbeeld de separatiegang. Verschillende typen beschikbaar voor uw situatie.

Bekijk product

Variabel Hekwerk

Het afscheidingshek met variabele lengte is een flexibele oplossing voor het het afsluiten van meerdere gangpaden met verschillende breedtes.

Bekijk product

Afscheidingshekken: Vaste lengte

Wij leveren ook vast hekwerk voor jongvee en grootvee. Met de hoge kwaliteit afscheidingshekken van Spinder kunnen koeien op een flexibele manier in groepen worden gedeeld

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting