Koeverkeer

Optimaal koeverkeer

Efficiënt en gemakkelijk werken; Het koeverkeer juist en goed inrichten is daarbij van groot belang. Zowel voor u als melkveehouder als voor uw vee moeten optrekhekken, slagbomen en afscheidsingshekken eenvoudig te bedienen zijn. Schrijver biedt op het gebied van koeverkeer de hekken van Spinder aan. Deze hekken zijn ontwikkeld met 1-vinger bediening waardoor dieren hem zelf niet kunnen bedienen. Daarnaast is zijn de producten robuust en van hoge kwaliteit.

Bekijk ons assortiment

Ons assortiment

Verkoop-Harry-2_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat u adviseren op het gebied van hekwerk

Neem contact op

Optrekhekken

In ons assortiment vindt u twee typen optrekhekken; heavy en light. Deze hekken kunt u omhoogschuiven waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Onze optrekhekken zijn licht en eenvoudig te bewegen dankzij de praktische vergrendeling en het in de staander weggewerkte contragewicht. Doordat we de hekken in diverse maten aanbieden zijn ze voor eigenlijk elke doorgang geschikt.

Slagbomen

De slagbomen van Spinder zijn uitermate geschikt voor het afsluiten van gangen tijdens het verplaatsen van groepen dieren. Onze slagbomen zijn 360 graden te draaien rondom een 2,5″ opbouwstandpijp. Minimaal benodigde inbouwhoogte bedraagt ca. 400 cm.

Afscheidingshekken

De afscheidingshekken van Spinder zijn ideaal op een eenvoudige manieren groepen te splitsen. In deze categorie vindt u zowel hekken voor uw grootvee als jongvee.

Doorloophekken

Bij Schrijver vindt u een divers aantal doorloophekken. Zo kunt u kiezen voor Texashekken Die ideaal zijn voor de uitloop van de mestrobot. Of, terugvalhek die u eenvoudig monteert in de melkstal, en door de schuine plaatsing ook zelf weer dicht valt.  .

Ons assortiment

Heavy Duty Optrekhek

Het nieuwe heavy duty optrekhek is een zeer robuust uitgevoerd optrekhek, geschikt voor doorgangen met een breedte van 270 to maar liefst 550 cm.

Bekijk product

Optrekhek light

Dit compacte optrekhek is vanwege zijn afmetingen uitermate geschikt in situaties waar onvoldoende ruimte beschikbaar is voor een draaibare scheiding.

Bekijk product

Slagbomen

Slagbomen zijn zeer geschikt voor het gemakkelijk afsluiten van oversteekplaatsen tijdens het verplaatsen van groepen dieren. De slagbomen zijn in verschillende lengtes beschikbaar

Bekijk product

Doorloophekken

Een doorloophek biedt een uitkomst voor een gemakkelijke afsluiting van bijvoorbeeld de separatiegang. Verschillende typen beschikbaar voor uw situatie.

Bekijk product

Variabel Hekwerk

Het afscheidingshek met variabele lengte is een flexibele oplossing voor het het afsluiten van meerdere gangpaden met verschillende breedtes.

Bekijk product

Afscheidingshekken: Vaste lengte

Wij leveren ook vast hekwerk voor jongvee en grootvee. Met de hoge kwaliteit afscheidingshekken van Spinder kunnen koeien op een flexibele manier in groepen worden gedeeld

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?