Werken bij Schrijver

Schrijver Stalinrichting is een stalinrichter gevestigd in Broekland. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak is Schrijver een begrip binnen de Nederlandse landbouw sector. Sinds 2 jaar hebben wij onder het internationale merk Topcalf ons gespecialiseerd in kalverhuisvesting. Hiermee zijn we o.a. actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en België. Onze organisatie wordt gekenmerkt door gelijkwaardigheid en is gericht op continue ontwikkeling van onze producten.

Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende functie:

  • Allround Magazijnmedewerker (32 – 40 uur)

Neem contact op

*Acquisitie niet gewenst*

 

Vacature: Allround Magazijnmedewerker (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een extra magazijn topper! Topcalf maakt verschillende producten voor het huisvesten van kalveren. Deze worden volledig gemonteerd of juist als bouwpakket door heel Europa verzonden. Vrachtwagens laden/lossen, verschillende orders picken, een rondje Noord-Holland om weer klanten blij te maken (Geen BE, gaan we daar aan werken 😉). Elke dag is anders en staan er weer nieuwe uitdagingen voor je klaar.

In ons magazijn in Broekland komen dagelijks meerdere vrachtwagens laden en lossen. Vanuit onze vaste leveranciers en naar dealers en melkveehouders. Het magazijn zorgt voor het ontvangst van deze goederen en verzamelt de orders die worden klaargemaakt voor montage of transport. Samen met 2 collega’s is het magazijn verantwoordelijk voor deze stroom aan goederen. Op dit moment wordt er gebouwd aan een gloednieuw pand in Raalte waar wij dit jaar nog naar toe zullen verhuizen. Met andere woorden, je komt te werken in een gloednieuw pand dat is voorzien van alle gemakken!

Ons team bestaat uit een club met veel jonge en enthousiaste collega’s. Als magazijnmedewerker wordt je opgeleid om volledig zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Binnen ons bedrijf wordt eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling zeer gewaardeerd.

Een typische dag bij Schrijver / Topcalf

7:15 – Koffie met de collega’s van magazijn en montage

7:30 – Je start de dag met een aantal orders picken. Rowin heeft een aantal bonnen klaargelegd: 5 kalverboxen als bouwpakket naar Duitsland en 15 duo kalverboxen naar een dealer in Nederland.

8:45 – De eerste vrachtwagenchauffeur meldt zich met een vrachtwagen vol staal. Deze los je samen met een collega en controleert de vrachtbrief. De halffabricaten worden gelijk op de juiste plek in het magazijn opgeslagen.

9:30 – Koffie!

11:00 – De orders zijn gepickt en de pallets staan ingeseald klaar voor transport. De vrachtbrief wordt geschreven en transport kan geregeld worden. De rest van de ochtend help je Edwin bij het verzamelen van onderdelen voor de tweede productielocatie in Bayern (DE).

12:15 – Pauze! (Vrijdags = patat)

12:45 – De rest van de middag bereid je de montageorders voor die de collega’s morgen en overmorgen gaan monteren in de werkplaats. Alles wordt geteld en klaargelegd, zodat zij zonder mis te grijpen 5 kalverhokken kunnen afbouwen.

14:30 – Meerdere vrachtwagens melden zich om onderdelen te leveren, of juist af te halen voor transport naar de klant. Jij zorgt samen met je collega voor het laden en lossen. Kop koffie tussendoor en daarna weer terug met waar je mee bezig was.

16:30 – Een dag in het magazijn zit er weer op. Handen wassen en weer naar huis!

Klinkt dit als een bedrijf waar jij de komende jaren met plezier kunt werken? Kom dan eens langs voor een kop koffie en we maken graag eens kennis!

Bel naar 0570-531777 of stuur een appje naar 06-27200589.

*Acquisitie niet gewenst*

Volg ons via social media
© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?