Boxbedekking

Koematras en boxbedekking voor uw rundvee

Een topsporter moet ook een bed van hoge kwaliteit hebben. Daarom bieden wij bij Schrijver de koematrassen en boxbedekkingen van Spinder aan. Naast het feit dat een goed koematras comfort biedt, is het ook nog eens goed voor de gezondheid van uw koeien. De ondergrond moet sneldrogend zijn, gelekte melk moet makkelijk weg kunnen lopen en de ondergrond moet makkelijk schoon te vegen zijn. Daarnaast moet het matras veilig zijn om op te gaan liggen en op te staan zonder uit te glijden. De boxbedekking van Spinder voldoen aan deze eisen.

Hygiënisch en comfortabel

Rust is één van de belangrijkste aspecten uit het leven van een melkkoe. Een comfortabel en zacht ligbed is daarom van groot belang. Om een goed ligbed te kunnen creëren is zowel de boxbedekking als strooisel belangrijk. Op gebied van boxbedekking kunt u bij Schrijver kiezen uit noppenmatten, waterbedden en koematrassen.

Al deze oplossing bieden een ander soort comfort. Een koematras biedt een stevig maar zacht ligbed. Deze optie wordt op rol geleverd en bestaat uit rubber met een nylon wapening. Daarnaast vindt u bij ons nog single en dual waterbedden voor koeien. Een waterbed biedt een koe een gelijkmatigere verdeling. Op deze manier ervaart het minder drukpunten en zien we over het algemeen weinig last van kale hakpunten. Het verschil tussen de single en dual zit hem in het tweede compartiment dat is toegevoegd. Hierdoor hebben koeien bij een dual waterbed een nog beter knie-comfort.

BEKIJK HIER ONZE BOXBEDEKKINGEN

Verkoop-Harry-2_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Wilt u meer weten over boxbedekkingen? Onze specialisten vertellen u er graag meer over

Neem contact op

Waarom is een goed koematras zo belangrijk?

Wij zien koeien als topsporters. Net zoals sporters heeft een koe ook behoefte aan rust om vervolgens op haar best te kunnen presteren. Een goede zacht boxbedekking zorgt ervoor dat koeien meer liguren maken en uiteindelijk een hogere melkproductie behalen. Belangrijk bij een goed ligbed is dat het, naast comfortabel, ook veilig is. De Schrijver koemtrassen zijn slipvast waardoor een koe niet kan uitglijden bij het opstaan.

Product aanbod boxbedekkingen

Rubberen stalmatten

De rubberen stalmatten van Kraiburg zorgen voor extra comfort en grip voor uw vee. Dit rubber voor uw roostervloeren wordt op maat gemaakt op basis van de afmetingen in uw stal. Ontdek de verschillende varianten bij Schrijver.

Bekijk product

Rubberen matten

Naast de boxbedekkingen van Spinder bieden wij ook de rubberen matten van Kraiburg aan. Met een breed scala aan rubberen matten met verschillende profielen en diktes is er voor elke situatie een passende oplossing.

Bekijk product

Meadow Next koematras

Het Meadow Next matras is een zachte en zeer veerkrachtige boxbedekking voor grootvee en jongvee. Dit matras is comfortabel en behoudt zeer lang zijn vorm.

Bekijk product

Single waterbed

Het Single waterbed van Spinder zorgt voor een optimaal ligcomfort voor de koe omdat er geen drukplekken kunnen ontstaan. Tussen de koe en de boxvloer zit een waterlaag.

Bekijk product

Dual Waterbed

Net als het Single bed biedt de Dual van Spinder extra comfort. Het waterbed verdeeld het gewicht van de koe over het bed waardoor drukplekken worden voorkomen.

Bekijk product

Noppenmat

De rubberen noppenmat is een zeer veerkrachtig en duurzaam ligboxbedekking. Door de verende werking geeft dit type mat een prima ligcomfort.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?