Boxbedekking

Spinder Boxbedekking

De ondergrond waarop de koe ligt is van groot belang voor het comfort en de gezondheid. De ondergrond moet sneldrogend zijn, gelekte melk moet makkelijk weg kunnen lopen en de ondergrond moet makkelijk schoon te vegen zijn. Bovendien moet een koe makkelijk kunnen gaan liggen en opstaan, hierbij speelt grip een belangrijke rol. De boxbedekking van Spinder voldoet aan al deze eisen.

Hygiënisch en comfortabel

Een goede boxbedekking mag de huid van de koe niet schuren. Een koe wil lekker zacht kunnen liggen tijdens het herkauwen, waarbij het geen last wil hebben van huidbeschadiging of drukplekken. Aan de andere kant moet de boxbedekking voldoende grip bieden, zodat de koeien niet kunnen uitglijden bij het gaan staan of liggen. Op het gebied van boxbedekking bieden wij 4 verschillende types van Spinder aan:

Verkoop-Marc_263x300_acf_cropped-2

Contact met een specialist

Wilt u meer weten over boxbedekkingen? Onze specialisten vertellen u er graag meer over

Neem contact op

Meadow Next koematras

Het Meadow Next matras is een zachte en zeer veerkrachtige boxbedekking voor grootvee en jongvee. Dit matras is comfortabel en behoudt zeer lang zijn vorm.

Bekijk product

Single waterbed

Het Single waterbed van Spinder zorgt voor een optimaal ligcomfort voor de koe omdat er geen drukplekken kunnen ontstaan. Tussen de koe en de boxvloer zit een waterlaag.

Bekijk product

Dual Waterbed

Net als het Single bed biedt de Dual van Spinder extra comfort. Het waterbed verdeeld het gewicht van de koe over het bed waardoor drukplekken worden voorkomen.

Bekijk product

Noppenmat

De rubberen noppenmat is een zeer veerkrachtig en duurzaam ligboxbedekking. Door de verende werking geeft dit type mat een prima ligcomfort.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting