Weidedrinkbakken

Om uw vee ook in de weide van drinkwater te voorzien heeft Schrijver een uitgebreid aanbod op het gebied van weidedrinkbakken. De weidedrinkbakken zijn er in verschillende groottes en maten en er is keuze om het water via de leiding of bron naar de weide waterbak te verplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om het water uit een oppervlakte te pompen door middel van zonne- of wind energie.

De weidedrinkbakken zijn in diverse maten beschikbaar, variërend van 200L tot 1500L. Ideaal aan de weide drinkbak is dat hij de eigenschap heeft om automatisch drinkwater aan te voeren. Dankzij een vlotter is er altijd voldoende water beschikbaar, deze wordt niet standaard meegeleverd. Verder bestaat de weidedrinkbak uit hoogwaardig UV-bestendig polyetheen en een gebogen rand waardoor er weinig waterverspilling plaatsvindt. De ronde buitenranden zorgen ervoor dat er meerdere koeien tegelijk kunnen drinken. Naast de reguliere weidedrinkbakken, biedt Schrijver deze ook aan in combinatie met zonnepanelen die in de zomer constant water pompen. Scroll naar onder om de producten te bekijken.

Rik-3_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Wilt u weten eens in gesprek met één van onze specialisten op het gebied van water? Wij vertellen u er graag meer over:

Neem contact op

Mobiele weidedrinkbakken

Naast de vaste waterdrinkbakken van Suevia bieden wij ook de mobiele weidedrinkbakken van Suevia aan. Het voordeel van een mobiele weidedrinkbak is dat deze eenvoudig en flexibel kan worden geplaatst.

Bekijk product

Drinkbak op zonnepanelen

Pomp met behulp van zonne-energie eenvoudig water in uw drink- of weidebakken. Zo heeft uw vee ten alle tijden goede toegang tot vers drinkwater.

Bekijk product

Weidedrinkbakken

Om uw vee in de buitenlucht van drinkwater te voorzien, biedt Schrijver Stalinrichting diverse weidedrinkbakken van 80L tot 1500L aan. De weidedrinkbakken zijn op maat te leveren en er is keuze om het water via de leiding of bron naar de weide waterbak te verplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om het water uit een oppervlakte te pompen door middel van zonne- of wind energie.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?