Kalveren - Topcalf

Topcalf is een officieel merk van Schrijver. Wij geloven dat het succes van een productieve koe begint met een goede verzorging van het kalf. Ieder kalf heeft het recht op de beste zorg. Hierin speelt kalverhuisvesting een belangrijke rol. Topcalf maakt kalverhuisvestingen van hoge kwaliteit, volledig naar uw wensen. Bij de ontwikkeling van onze producten staan hygiƫne, dierenwelzijn, het klimaat en arbeidsgemak altijd centraal. Deze factoren zorgen ervoor dat een kalf optimaal kan groeien in de eerste levensfase. Onze kalverboxen en kalverhuizen voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Kalvervoedingssystemen

Naast onze eigen kalverhuisvestingen verkopen wij bij Topcalf ook kalvervoedingssystemen van het Duitse Holm & Laue. Schrijver is exclusief dealer van Holm & Laue in Nederland. De innovatieve melktaxi’s, kalverdrinkautomaten en andere kalvervoedingssystemen van Holm & Laue helpen bij het leggen van een goede basis, voor de ontwikkeling van uw kalveren.

Buisventilatie

Samen met huisvesting en voeding vormt een gezond stalklimaat de ideale basis voor kalveren. Waar men in melkvee stallen vaak grote stalventilatoren vindt, biedt Topcalf ook ventilatie voor uw jongvee. Wij zijn exclusief dealer van Dr. Knopf & Oswald in Nederland. Met de buisventilatie van Dr. Knopf & Oswald kan er gericht worden gekoeld, dichtbij de grond. Met de buisventilatie van Dr. Knopf & Oswald is de kans op longinfecties veel kleiner en kan hittestress worden voorkomen.

Bekijk de producten van Topcalf

Verkoop-Rogier_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste kalverhuisvesting voor uw situatie

Neem contact op

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?