Stalreiniging JOZ

Schrijver is officieel dealer van JOZ uit Westwoud, op het gebied van stalreiniging. Een schone stal is belangrijk voor een goede hygiëne, wat weer helpt voor een goed dierenwelzijn. Hoe beter het met de koe gaat, hoe beter ze presteert. De producten van JOZ kunnen de oplossing bieden. Als officieel partner kunt u bij Schrijver terecht voor alle JOZ onderdelen. Daarnaast staan wij voor klaar met onze storingsdienst.

Naast producten op gebied van stalreiniging biedt Schrijver u ook de JOZ Moov Pro aan. Dit een volledige automatische voeraanschuifrobot die er voor zorgt dat uw vee altijd de beschikking heeft tot vers voer.

Bekijk de producten van JOZ hieronder

DSF6133_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Wilt u advies of meer informatie op het gebied van stalreiniging? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Neem contact op

Mestschuiven

Schrijver levert mestschuiven van JOZ. De JOZ mestschuif kan worden gebruikt in iedere stal ongeacht het type boxstrooisel en type vloer.

Bekijk product

Mestrobot Barn-E (dichte stalvloer)

De JOZ Barn-E is dé mestrobot voor het reinigen van dichte vloeren.

Bekijk product

Mestrobot JT200 EVO

Met de JOZ JT200 Evo is het mogelijk om veel tijd te besparen. Deze diervriendelijke mestrobot maakt de mestgang schoon op de door u uitgekozen momenten.

Bekijk product

Voeraanschuifrobot

Met de voeraanschuifrobot Moov 2.0 hebben uw dieren 24/7 toegang tot vers voer. Het levert u niet alleen tijd op, het draagt ook bij aan een hogere voeropname, hogere melkproductie en betere prestaties van uw vee

Bekijk product

JOZ Mestrobot Onderdelen

Op zoek naar onderdelen of ervaart u een storing? Bekijk hier onze mestrobot onderdelen of neem contact op met onze experts!

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?