Eten & drinken

Eten & Drinken

In de productcategorie Eten & Drinken heeft Schrijver een uitgebreid aanbod op het gebied van voerhekken en drinkwatervoorzieningen. Schrijver Stalinrichting is officieel dealer van Spinder en biedt alle voerhekken van Spinder aan. Hieronder vallen de volgende voerhekken:

Op het gebied van drinkwatervoorzieningen bieden wij de producten van Suevia aan. Suevia is al jaren een expert op gebied van drinkwatersystemen in de veehouderij. Met recht mag Suevia zeggen dat ze onmisbaar zijn in uw stal. Suevia heeft een compleet assortiment aan weidedrinkbakken, drinkbakken, volumedrinkbakken en rondpompsystemen. Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op! Onze experts staan voor u klaar.

Verkoop-Harry-2_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste stalinrichting die past bij uw situatie

Neem contact op

Spinder Highline Voerhek

Het Spinder Highline voerhek heeft een gesloten profiel. Bij dit model is veel aandacht geschonken aan de veiligheid, het bedieningscomfort en het efficiƫnt behandelen van koppels of individuen.

Bekijk product

Spinder Limoline voerhek

Het Spinder Limoline voerhek is een robuust voerhek uitermate geschikt voor grootvee. Het voerhek heeft een gesloten met profiel met veel functies.

Bekijk product

Spinder Baseline Voerhek

Het baseline zelfsluitende voerhek is sterk door eenvoud! Het voerhek heeft een gesloten profiel en is voorzien van de basisfuncties

Bekijk product

Spinder Openline voerhek

De Openline Voerhekken zijn zoals de naam als zegt aan de bovenzijde open. Vanaf hier wordt de kop ingestoken. Deze voerhekken zijn zeer geschikt voor dieren met hoorns.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting
Chat openen
Hallo! Hoe kan ik helpen?