Drinkbakken voor koeien

De melkproductie van een koe gaat niet vanzelf. Een koe heeft voor de productie van één liter melk, minimaal vier liter water nodig. Het is daarom belangrijk om altijd schoon en vers water in de stal te hebben. Wanneer het water vies of vervuilt is, is dit voor een koe minder aantrekkelijk. Dit kan er toe leiden dat een koe minder drinkt en uiteindelijk dus minder melk produceert. Naast schoon en vers drinkwater is het ook erg belangrijk de drinkbakken voor koeien zo te plaatsen dat deze het natuurlijke drinkgedrag van de koeien tegemoetkomt. Watervoorziening is één van de belangrijkste onderdelen in uw stal. Om kwaliteit van water te kunnen garanderen biedt Schrijver Stalinrichting verschillende producten van Suevia aan. Voor iedere situatie hebben wij een waterbak die precies bij u past!

Volumedrinkbakken | Schrijver Stalinrichting

ONS ASSORTIMENT

Verkoop-Harry-2_263x300_acf_cropped

Contact met een specialist

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en laat u adviseren op het gebied van drinkwatervoorzieningen

Neem contact op

Divers aanbod drinkbakken voor koeien

Wilt u een staande of hangende drinkbak voor koeien kopen? In ons assortiment vindt u verschillende topkwaliteit waterbakken voor koeien. Schrijver Stalinrichting biedt verschillende gietijzeren drinkbakken, kunststof waterbakken, RVS drinkbakken en vlotter drinkbakken. Ook heeft Schrijver volumedrinkbakken van Suevia in het assortiment. Deze RVS drinkbak koeien is dubbelwandig geïsoleerd en hierdoor tot -10 graden Celsius vorstvrij. De drinkbak bestaat volledig uit RVS en is ideaal om uw koeien van voorverwarmd drinkwater te laten genieten. Wilt u graag een drinkbak voor koeien in uw loopstal? Dan is de Suevia sneldrinker uitermate geschikt. Dankzij een hoogwaardig ventiel geeft de sneldrinker tot wel 30 liter per minuut aan vers drinkwater. De Suevia sneldrinker is er in verschillende uitvoeringen. Om uw koeien ook in de buitenlucht goed te voorzien van drinkwater, biedt Schrijver Stalinrichting ook weidedrinkbakken van 200 tot 1500 liter aan. Door middel van een vlotter kunt u er voor zorgen dat het water altijd op een goed peil blijft.

Uitgebreid assortiment drinkbakken bij Schrijver Stalinrichting

Wilt u graag goede waterbakken voor koeien kopen? Dan bent u bij Schrijver Stalinrichting aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment aan drinkbakken voor koeien bieden we een ruime keuze aan de professionele veehouder. Hierbij kunt u nog kiezen uit RVS en kunststof waterbakken. Schrijver Stalinrichting staat bekend om de jarenlange ervaring in de stalinrichting voor rundveebedrijven, innovatieve karakter en passie voor de agrarische sector. Onze missie is het creëren van een optimale leefomgeving voor zowel het dier als de veehouder. Wij zijn er van overtuigd dat een gezonde koe beter presteert en een investering in een goede en duurzame stalinrichting voor rundvee zich terug betaald.

Heeft u vragen over drinkbakken voor koeien of wilt u in contact met Schrijver Stalinrichting voor vrijblijvend advies over waterbakken? Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via 0570-531777 of per e-mail via info@schrijver-stal.nl

Bekijk ons aanbod op het gebied van watervoorzieningen hieronder

Volumedrinkbakken

De volumedrinkbakken van Suevia zijn dubbelwandig geïsoleerd en zijn hierdoor tot wel -10 graden Celsius vorstvrij. De drinkbak bestaat volledig uit RVS en is ideaal om uw koeien van voorverwarmd drinkwater te laten genieten.

Bekijk product

Suevia Sneldrinker

De Suevia sneldrinker - ook wel ventiel drinkbak genoemd - is uitermate geschikt voor plaatsing in loopstallen. Dankzij een hoogwaardig ventiel geeft de sneldrinker tot wel 30 liter per minuut aan vers drinkwater

Bekijk product

Rondpompsysteem

Om te voorkomen dat uw waterleiding bevriest in de winter heeft Suevia warmwatercirculatie units op de markt gebracht. Dit systeem pompt warm water door de leidingen waardoor het drinkwater op temperatuur blijft

Bekijk product

Weidedrinkbakken

Om uw vee in de buitenlucht van drinkwater te voorzien, biedt Schrijver Stalinrichting diverse weidedrinkbakken van 200L tot 1500L aan.

Bekijk product

Drinkbakken

Bij Schrijver Stalinrichting vindt u diverse typen drinkbakken, zowel kunststof als gietijzeren. Door middel van een staafventiel kan uw vee de drinkbak eenvoudig met de neus bedienen.

Bekijk product

Vraag onze
brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Vraag hier gratis en vrijblijvend onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen | Schrijver Stalinrichting

Volg ons via social media

© 2020 Schrijver Stalinrichting