Toer de Boer

Wat is Toer de Boer?Toer de Boer

Toer de Boer is een project waarmee we onze informatie naar de boer brengen. Met dit kennisplein wil Schrijver door inhoudelijke kennis, meerwaarde leveren aan de veehouder. Het doel is kennis delen, waarmee een boer/ boerin morgen direct mee aan de slag kan én wat bijdraagt aan een optimale opfok van kalveren. Hierbij geven we onafhankelijk advies aan de boer/boerin. Met onze Toer de Boer wagen komen we bij de boer thuis, tijdens onze toer informeren wij de veehouder met trends en ontwikkelingen. We brengen kennis, informatie en vooral meerwaarde naar de boer. Onze specialisten kunnen u voorzien van de kennis van onder andere kalverhuisvesting, buisventilatie en Holm & Laue voeding.

Tips en tricks

Met Toer de Boer komen we dichterbij de boer. Bij de boer aan het bedrijf onafhankelijk advies geven werkt volgens ons het beste. Het advies van onze specialisten zou de veehouder erg kunnen helpen om zijn/haar bedrijf nog beter te kunnen runnen. Doordat we de nieuwe ontwikkelingen en trends naar de veehouder brengen krijgt de veehouder een nieuwe kijk op de aspecten binnen het bedrijf. Wij geven de veehouder tips en tricks over belangrijke onderdelen zoals hygiëne, stalklimaat, voeding en huisvesting. De meerwaarde die de veehouder hiermee krijgt, ziet hij/zij terug in het bedrijf.

Door de nauwe samenwerking met kennispartners zoals dierenartsen, veevoederspecialisten en jongveespecialisten hebben we kennis bij ons van alle kanten. De verschillende vakken die onze kennispartners uitoefenen zorgen ervoor dat er veel kennis is van alle vakgebieden.

meer info

Schrijver is op dit moment bezig met 3 testen om informatie op te doen voor Toer de Boer. Wilt u weten welke testen dit zijn dan kunt u hier op klikken.

contact

Schrijver organiseert in samenwerking met veevoerleveranciers informatiesessies bij de veehouder, heeft u hier interesse in neem contact met ons op. Mail ons naar: info@schrijver-stal.nl

 

Deel deze pagina