Nillesen, groesbeek (gld)

VOF Melkveebedrijf Nillesen in Groesbeek is opgericht in 1952. Het bedrijf wordt momenteel gerund door Martien (sr.), Marga en William (jr.) Nillesen.

 

Nieuwe ligboxenstal 2015 – 2016

Familie Nillesen heeft in 2015 een nieuwe stal gerealiseerd met 177 ligplaatsen. De complete inrichting van deze stal is verzorgd door Schrijver stalinrichting. Er is gekozen voor Jourdain Safety IV voerhekken, Jourdain ligboxafscheidingen, waarbij de koeien in een diepstrooiselbed liggen. Het strooisel bestaat uit gescheiden mest uit de Schrijver mestscheider.

 

Ervaringen van familie Nillesen met Schrijver

Aan de koffietafel bij de gastvrije familie Nillesen werd gevraagd hoe de samenwerking met Schrijver is verlopen. Op de vraag, hoe zou je in één zin de samenwerking met Schrijver omschrijven antwoordde Martien vol overtuiging: “fantastisch!”. Dit komt voort uit de heldere communicatie, of dit nou met verkoop of monteurs was, iedereen vertelt je duidelijk wat er gaat gebeuren en wanneer er iets veranderde in de planning werden wij tijdig ingelicht.

 

Recreatiesector

Naast de dagelijkse werkzaamheden op en rondom het agrarische bedrijf runt de familie ook een recreatie onderneming. Dit straalt het bedrijf direct bij aankomst aan alle kanten uit. Van Boerengolf tot een Bubbel Voetbal en “Jeu de Boer”, het is allemaal mogelijk in Groesbeek. Marga Nillesen vertelde ons vol enthousiasme over deze onderneming. Bekijk hier de website van Boerengolf De Horst.

Deel deze pagina