Voor Werknemer van de maand is Erik(c) Vloedgraven geinterviewd.

Erik is 54 jaar en woont in Mariënheem. Hij werkt sinds 2010 bij Schrijver, is constructiebankwerker en is verantwoordelijk voor al het ijzeren maatwerk. Alles wat niet standaard is, en op maat gemaakt moet worden komt uit handen van Erik. Dit betekent dat zijn dagelijkse werkzaamheden voornamelijk bestaan uit lassen, boren en slijpen.

Eerst werkte hij nog bij Buiting. Na Buiting is hij bij Schrijver (toen nog Bruggeman) gaan werken. Op de vraag waarom Erik bij Schrijver is komen te werken antwoorde hij: ‘’ze waren op zoek naar een oude zak’’. Schrijver was destijds op zoek naar een ervaren constructiemedewerker, die je niet meer hoeft aan te sturen en zelfstandig aan de slag kan.

Omdat Erik al ruim 8 jaar bij Schrijver werkt heeft hij veel aparte dingen gemaakt. Het meest bijzondere project voor hem was het project bij Fam. Dekker  in Alblasserdam (te zien bij projecten). Hier kwam veel maatwerk bij kijken. De koeienkoppen die op de hekken zitten heeft Erik allemaal zelf gemaakt. ‘’Dat zijn de leuke projecten’’, zegt Erik. ‘’Daar zit uitdaging in, het is net allemaal even anders dan normaal’’. En dat is ook precies wat hij leuk vindt aan Schrijver; het is afwisselend werk. ‘’Mijn dag begint om half 8 en eindigt om half 5. De tijd daartussen gaat de tijd altijd heel snel. Ik heb altijd wel wat te doen.’’

Het leukste aan werken bij Schrijver vindt hij toch wel alle collega’s. De gezelligheid en laagdrempeligheid richting de collega’s maar ook naar Martin toe. ‘’Ik kom nooit chagrijnig naar het werk en ga ook nooit chagrijnig naar huis’’ Het team betekent ook alles voor hem!! Erik houdt zelf graag het plezier in zijn werk door lekker mee te zingen met zijn favoriete hits op Veronica. Ook voor de collega’s op kantoor is dat altijd een leuk moment om mee te genieten.

Kortom, Erik is een belangrijke schakel in het team van Schrijver. Niet alleen vanwege zijn kwaliteit als constructiebankmedewerker, maar ook vooral door zijn gezelligheid en natuurlijk zijn zangkwaliteiten!

 

Hier op de foto is te zien wat Erik  heeft gemaakt voor Dekker, de koeienkop bovenop het hek heeft hij zelf gemaakt.

Deel deze pagina