Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

Datum: 26 t/m 28 juni
Locatie: Rijssen
Tijd: dagelijks van 13:00- 22:00

 

Schrijver zal aanwezig zijn op de land- en tuinbouwbeurs Oost-Nederland. Deze beurs wordt gehouden op 26 t/m 28 juni in Rijssen, Elsenerveldweg 8. Klik hier voor de locatie in maps. Zodra de plattegrond en deelnemerslijst bekend is zullen wij die hier bekend maken kortom, houd onze pagina goed in de gaten!

 

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland

De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondsteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties.

Drie dagen lang is de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agriërs met een gemengd bedrijf en bosbouw kortom, echt een reden om het te bezoeken. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is de perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Land- en Tuinbouwbeurs ligt direct aan de A1 tussen Lochem en Rijssen afslag MarkeloMakkelijk te bereiken vanuit Twente, Salland, Duitsland, MiddenNederland en de Achterhoek.

Op het terrein is het mogelijk uw voertuig te parkeren. Volg a.u.b. de instructies van de parkeerbegeleiding. Zij zullen u netjes en gedegen wijzen naar de plek waar u kunt parkeren. De kosten voor het parkeren zijn 2,-.

Bekijk hier de website van de land- en tuinbouwbeurs oost-nederlans voor meer informatie.

Deel deze pagina